logo   f 1 t you    gerb
 

Останні коментарі

LogoDO

Головна сторінка Новини Не будь байдужим

Не будь байдужим

(2 Голосів)

   Благородство кожної людини проявляється в її моральних якостях. Справжня благодійність не потребує винагород. Це – не обов’язок, це – стан душі, а також перевірка на чуйність та людяність. Саме бажання творити добро, бути патріотами своєї держави, свідомими громадянами, людьми, які пам’ятають своє коріння та готові стати на захист Вітчизни, надихнуло працівників та учнів Малобілозерської естетичної школи-інтернату «Дивосвіт» на проведення благодійних акцій, спрямованих на підтримку воїнів, які знаходяться у зоні АТО.

   VIII (серпневий) Міжнародний мистецький пленер «Дивосвіт»-2014 став своєрідним стартом у проведенні благодійних кампаній. За рішенням учасників пленеру кошти, отримані від продажу їх робіт під час звітної виставки, були призначені на допомогу тим, хто знаходиться в АТО. Естафету учасників пленеру підтримали всі працівники навчального закладу, які зробили свій внесок, виділивши суттєву фінансову допомогу.

   Вихованці «Дивосвіту» не стали осторонь доброї справи. 17 листопада 2014 року за ініціативи учнівського самоврядування при активній допомозі батьківської громади було проведено благодійний ярмарок на підтримку бійців зони АТО.

   У результаті цих заходів було зібрано суму в розмірі 13 тисяч 400 гривень, яка була передана в надійні руки волонтерів з м. Запоріжжя - Геннадію та Любові (знайомство з ними відбулося через газету «МИГ»).

   При зустрічі вони розповіли про свою нелегку волонтерську діяльність, про те, як знаходять дорогу в зону АТО, нерідко ризикуючи власним життям, бо там йдуть справжні бої, і їх машини також є мішенню.

   За надану допомогу бійцям, волонтери щиро дякували всьому педагогічному й дитячому колективам, та не втримали сліз, коли директор навчального закладу, Яніна Миколаївна Овсієнко, віддала їм малюнки й щиросердні листи солдатам від кожного учня школи з побажаннями вижити та неушкодженими повернутися додому. А ще всі класні колективи подарували військовим українські жовто-блакитні прапори як національну символіку Батьківщини!

   P.S. У п’ятницю 28 листопада волонтери Геннадій та Любов знову завітали до «Дивосвіту» і розповіли всім присутнім, що на зібрані кошти придбали для учасників АТО м.Маріуполь та Дебальцеве три метеостанції, тактичні окуляри, теплий одяг і, звичайно, харчові продукти. Демонстрували фотознімки та розповідали про те, як солдати читали учнівські листи (де не обійшлося без сліз). «А з дитячих малюнків було зроблено навіть картинну галерею, - говорить Люба. – Це дуже втішає наших бійців».

 

  Геннадій додав, що солдати 55-ї бригади 3-го гаубичного дивізіону 7-ї та 8-ї батареї м.Маріуполь й 1-го гаубичного дивізіону 1-ї батареї Дебальцеве передають вітання та низький уклін за надану допомогу директору школи Яніні Овсієнко, всьому трудовому й учнівському колективам.

   Тож побажаємо нашим доблесним солдатам скоріше повернутися додому: цілими та неушкодженими!

Олена Самойленко, вчитель

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід на сайт

Шкільна бібліотека

Зараз онлайн

Ніякий

Рейтинг користувачів

  • Максим_007
    7 ( +26/-2 )
  • Admin
    6 ( +20/-0 )
  • Ксения Сергеевна Щекинова
    13 ( +18/-0 )
  • Денис Корнейчук
    3 ( +18/-1 )
  • Іван
    3 ( +14/-0 )
  • Алёнка
    2 ( +14/-0 )
  • Sem
    3 ( +12/-0 )
  • Дашенька Корнева
    1 ( +9/-0 )
  • Даша Вадимовна Кононенко
    2 ( +9/-0 )
  • Анастасия Игорывна Гергуш
    2 ( +8/-0 )
  • Лаурита
    1 ( +8/-0 )
  • Bella
    2 ( +9/-1 )
  • Даришка
    2 ( +7/-0 )
  • Андрей
    1 ( +7/-0 )
  • Noname
    2 ( +7/-0 )

Сайт відвідали


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні169
mod_vvisit_counterВчора99
mod_vvisit_counterНа цьому тижні492
mod_vvisit_counterНа минуло тижні741
mod_vvisit_counterВ цьому місяці2891
mod_vvisit_counterВ минулому місяці5518
mod_vvisit_counterЗа весь час1058081

Онлайн: 6
Ваш IP: 44.200.169.91
,
No