logo   f 1 t you    gerb
 

Останні коментарі

LogoDO

Головна сторінка Новини Назустріч мрії

Назустріч мрії

(2 Голосів)

   У кожного з нас є власні мрії, зовсім різні, неповторні. Але об`єднує їх людська віра у те, що вони обов`язково збудуться. Мріють і вихованці ансамблю пісні і танцю «Гладос» Малобілозерської естетичної школи-інтернату «Дивосвіт». А нещодавно одна з їхніх мрій стала реальністю, адже з 21 по 22 червня вони брали участь у VIII Міжнародному благодійному фестивалі "Назустріч мрії» у Києві, що проходив під патронатом Юлії та Євгенії Тимошенко.

   Відбір учасників відбувався з урахуванням вікових категорій в номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Оригінальний жанр». Організатори отримали понад 300 заявок, із яких обрали 37 найкращих. У конкурсі взяли участь 150 дітей із різних куточків країни. Оцінювало виступи зіркове журі, в склад якого входили заслужені артисти України та працівники культури.

   Вихованці ансамблю «Гладос» мали велику честь презентувати свій танець «Біла зірка», в якому майстерно рухами передали всю свою любов до рідного краю. Хореографічний колектив посів почесне третє місце. А солістка ансамблю Карпань Дайяна із своїм номером «Мроса» завоювала перше місце. Усі діти за участь у фестивалі отримали спеціальні призи від членів журі та партнерів фестивалю, а переможців нагородили цінними подарунками. Крім того, ансамбль «Гладос» отримав прекрасну можливість виступити на гала-концерті «Назустріч мрії» на одній сцені Конгрес-холу Президент готелю разом із зірками естради. Комфортними були і умови проживання дітей у готелях «Русь» та «Славутич». Спостерігати за успіхом «Дивосвіту» дозволила пряма інтернет-трансляція.

   В день закриття фестивалю всі учасники відвідали відомий цирк «Кобзов», де на них чекало наймасштабніше шоу країни «Vivat» та море приємних емоцій. Учасників веселило та дивувало велошоу від чемпіона України з велотриалу, надихаюча майстерність акробатів, запаморочливі трюки повітряних гімнастів під куполом цирку, номери із левами та тиграми від італійського дресерувальника Емануеля Фаріни, виступи екзотичної групи тварин. Радували дітей і солодкі подарунки.

   Ось так і закінчився VIII Міжнародний благодійний фестиваль «Назустріч мрії». Завдяки якому вихованці ансамблю «Гладос» не лише продемонстрували вкотре свій талант Україні, а й отримали унікальний шанс спостерігати за професійною закулісною підготовкою, спілкуватися із українськими зірками і, звичайно, відчути себе справжніми артистами.

   Фестиваль приніс ансамблю незабутні враження та поповнив досвід виступу на великій сцені. Сподіваємося, що наступного року наш хореографічний колектив знову братиме участь у цьому конкурсі і обов`язково завоює омріяне перше місце, адже цей проект, хоча й не надовго, але дарує дітям казку.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід на сайт

Шкільна бібліотека

Зараз онлайн

Ніякий

Рейтинг користувачів

  • Максим_007
    7 ( +26/-2 )
  • Admin
    6 ( +20/-0 )
  • Ксения Сергеевна Щекинова
    13 ( +18/-0 )
  • Денис Корнейчук
    3 ( +18/-1 )
  • Іван
    3 ( +14/-0 )
  • Алёнка
    2 ( +14/-0 )
  • Sem
    3 ( +12/-0 )
  • Дашенька Корнева
    1 ( +9/-0 )
  • Даша Вадимовна Кононенко
    2 ( +9/-0 )
  • Анастасия Игорывна Гергуш
    2 ( +8/-0 )
  • Лаурита
    1 ( +8/-0 )
  • Bella
    2 ( +9/-1 )
  • Даришка
    2 ( +7/-0 )
  • Андрей
    1 ( +7/-0 )
  • Noname
    2 ( +7/-0 )

Сайт відвідали


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні123
mod_vvisit_counterВчора202
mod_vvisit_counterНа цьому тижні648
mod_vvisit_counterНа минуло тижні741
mod_vvisit_counterВ цьому місяці3047
mod_vvisit_counterВ минулому місяці5518
mod_vvisit_counterЗа весь час1058237

Онлайн: 8
Ваш IP: 3.237.32.143
,
No