logo   f 1 t you    gerb
 

Останні коментарі

LogoDO

Головна сторінка Новини Школярі завітали на факультет ІКТ

Школярі завітали на факультет ІКТ

(1 Голос)

14 травня 2018 року на запрошення кафедри технічної механіки факультету ІКТ Таврійського державного агротехнологічного університету до вишу завітала делегація комунального закладу «Малобілозерська спеціалізована естетична школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Дивосвіт» Запорізької обласної ради: директор закладу освіти Я.М.Овсієнко, заступники директора О.В.Овсієнко, О.Б.Рудик та школярі 10-11 класів. Дивосвітівці відвідали кафедру «Технічна механіка» – одну з основних кафедр загально інженерної підготовки студентів факультету ІКТ, де їм була проведена екскурсія по лабораторіям кафедри. В лабораторії «Механіки матеріалів та конструкцій» доцент кафедри Л.Ю. Бондаренко провела цікаву презентацію своєї дисципліни з демонстрацією лабораторних випробувань на міцність різних матеріалів.
В комп’ютерному класі ст. викладач А.П. Чаплинський продемонстрував, як за допомогою комп’ютерних технологій використовуються системи автоматизованого проектування (САПР) для створення 3D моделей деталей машин, школярам було продемонстровано 3D модель секції культиватора, що розроблялась в студентському конструкторському бюро «СКБ – DEVELOPER», яку було виготовлено за допомогою 3D друку на кафедральному принтері.

Знайомство учнів з Університетом було продовжено на кафедрі ОПХВ ім. проф. Ф.Ю. Ялпачика. Доцент кафедри С.В. Петриченко провів екскурсію, де школярам продемонстрували машини, які застосовуються для приготування хліба, пончиків, чіпсів, чебуреків, морозива, попкорну, солодкої вати, макаронних виробів та інших харчових продуктів. Екскурсія завершилась частуванням морозива, свіжого хліба та виготовленими на очах школярів пончиками, що викликало щире задоволення екскурсантів.
Перед майбутніми абітурієнтами виступив декан факультету ІКТ, завідувач кафедри технічної механіки, к.т.н., доцент Вершков Олександр Олександрович, який ознайомив школярів зі структурою університету, спеціальностями, за якими здійснюється підготовка студентів, культурними заходами та умовами відпочинку. Зокрема, звернув увагу на спеціальності, за якими проводять підготовку фахівців на факультеті ІКТ: «Комп’ютерні науки» і «Галузеве машинобудування».
Директор школи-інтернату «Дивосвіт» Я.М. Овсієнко зустрілася з ректором Університету, д.т.н., проф. В.М. Кюрчевим. На зустрічі були обговорені можливості налагодження майбутньої співпраці в науково-освітній сфері.
Учні школи залишились дуже задоволеними результатами екскурсії до Таврійського державного агротехнологічного університету, виражають вдячність організаторам-представникам ТДАТУ та адміністрації «Дивосвіту» за проведену профорієнтаційну роботу.
Махомет Марія, випускниця 11 класу 2018 року

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід на сайт

Шкільна бібліотека

Зараз онлайн

Ніякий

Рейтинг користувачів

  • Максим_007
    7 ( +26/-2 )
  • Admin
    6 ( +20/-0 )
  • Ксения Сергеевна Щекинова
    13 ( +18/-0 )
  • Денис Корнейчук
    3 ( +18/-1 )
  • Іван
    3 ( +14/-0 )
  • Алёнка
    2 ( +14/-0 )
  • Sem
    3 ( +12/-0 )
  • Дашенька Корнева
    1 ( +9/-0 )
  • Даша Вадимовна Кононенко
    2 ( +9/-0 )
  • Анастасия Игорывна Гергуш
    2 ( +8/-0 )
  • Лаурита
    1 ( +8/-0 )
  • Bella
    2 ( +9/-1 )
  • Даришка
    2 ( +7/-0 )
  • Андрей
    1 ( +7/-0 )
  • Noname
    2 ( +7/-0 )

Сайт відвідали


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні72
mod_vvisit_counterВчора100
mod_vvisit_counterНа цьому тижні172
mod_vvisit_counterНа минуло тижні741
mod_vvisit_counterВ цьому місяці1830
mod_vvisit_counterВ минулому місяці5518
mod_vvisit_counterЗа весь час1057020

Онлайн: 5
Ваш IP: 54.84.65.73
,
No